Breakage

Breakage

marți, 19 august 2008

Clipa, sentiment, materie, trecut...

Dintre toate lucrurile pe care le intalnim pe parcursul unei vieti, intotdeauna va exista ceva care ne ma marca pe o anumita perioada de timp si care va pune amprenta pe toata activitatea noastra cuprinsa in acel interval temporal. Astfel, cu toate problemele pe care le avem, sau toate fericirile, dintre toate sentimentele si necesitatile, va fi un singur lucru care ne va controla respiratia si pulsul, visurile si necesitatile, actiunile si deciziile...
Oare in acest interval de cateva zile sau luni cand ceea ce va pune stapanire pe noi, fie ca este cel mai neinsemnat lucru sau ceea ce ne poate schimba viata din acel moment si pana intr-un vitor apropiat, oare in aceste momente ne vom dori sa pastram clipa sau asteptam sa vina timpul cand altceva ne va manipula in alt chip, sub alt sentiment, sub alta materie?
Oare acum gandesc realist sau idealist? Imi doresc acum sa treaca timpul, sa vad ce ma asteapta, dar asta mi-am dorit de multe ori pana acum, mi-am dorit sa vina schimbarea in cele mai grele momente, iar cand a venit mi-am dorit sa ma intorc in timp. Si astfel revin la ideea generala, care intr-o maniera nesimtita ar trebui sa puna stapanire pe mintile oamenilor, si anume motivul pentru care viata trebuie traita clipa cu clipa, sentiment cu sentiment si materie cu materie.
O viata avem, un sentiment pentru fiecare clipa si materie, o clipa pentru fiecare sentiment si materie, o intrupare fizica a tuturor sentimentelor si clipelor.

OARE EXISTA CEVA PE LUMEA ASTA CARE NU ESTE EFEMER?

Niciun comentariu: