Breakage

Breakage

miercuri, 3 decembrie 2008

BLA BLA, din nou... never mind


Sunt nelinistita, iar. Imi bate inima simtitor in piept, iar. Ma gandesc la ce ar fi daca ar fi... iar. Imi e teama si toate astea din cauza unei idei de doi bani care mi-a venit in minte. Sunt o distrusa cand vine vorba de fluxul de ganduri, in special cele malefice. Au un talent astea sa puna stapanire pe mine intr-un mod incredibil de rapid si totalitar. Sunt o proasta, ma bat ganduri si nu pot sa scap de ele.

O simpla idee, un simplu miros, o un simplu impuls ma pune pe fuga sufleteasca. E ca si cum cineva ma alearga si ma ameninta cu un cutit tintit fix in coloana vertebrala. As vrea sa fiu stabila pe mine, sa fac diferenta intre bine si rau, intre real si ireal, intre posibil si imposibil, sau macar posibil si probabil. De multe ori imi pun singura paie pe foc si ma plang in interior intr-un freamat continuu care nu vrea sa ma lase decat la caldura unui cuvant bine rostit la momentul potrivit. Vreau o minciuna, ceea ce dispretuiesc cel mai tare pe lumea asta, dar de cele mai multe ori este cea care imi face bine. Asa deci, prefer sa imi fac rau in scopuri acceptabile, rezonabile. Cu toate ca o minciuna ar putea sa imi prelungeasca framantarile.

Nimic nu e normal, ceea ce spun nu este adevarul. Este o perioada, este o idee, este rezolvarea unei idei rasarite din absolut nimic. Ar trebui sa incep sa ma injur singura, pot spune ca gandesc prea mult iar asta imi face cel mai mult rau. Hai sa fim fericiti, hai sa trecem prin viata ca rata prin apa.

Dar rata aia pare linistita deasupra, in apa tot ceea ce face este sa se zbata...

Niciun comentariu: