Breakage

Breakage

joi, 4 decembrie 2008

The googles, they do nothing


Imi place sa hranesc interesul, iar daca ti se pare ceva in neregula aici, la aceasta adresa nu sta deoparte. Intra in focul vietii si canta-mi in struna, pentru ca poti, pentru ca asta ai fost conceput sa faci, pentru ca asta te face fericit. Citeste si uita, mergi mai departe cu ceea ce vrei, unde te duce mintea si sufletul pe care nu stiu exact in ce ordine sa le situez, sau mai bine zis daca are rost sa enumar un lucru inexistent.

Pentru ca este in fiinta noastra sa fin ignoranti la ceea ce conteaza si atrasi catre cele mai mari porcarii si nimicuri ale vietii, ajungem sa ne scufundam in mlastina societatii si chiar ne complacem, iar cand am ajuns la apa o dam la o parte stiind ca ar putea sa curete stratul de jeg care s-a uscat pe piele, sau a intrat chiar pana in sinele nostru. Mai bine zis, suntem de-o materie cu noroiul si mirosul de statut si e bine... e cald si bine, e cald si moale, nu bate vantu.

Acum hai, ne imbracam hainuta de protectie impotriva rusinii, dam cu o tona de parfum sa nu se simta lasitatea, ne spalam pe dinti ca sa nu se vada resturile de vorbe de cacat, ne incaltam cu cele mai bune perechi de pantofi pe care ni le-am putut permite si ascundem urmele de calcaturi strambe, ne punem fesu pe cap sa nu zboare nimicul, si pornim.

E o noua zi, o noua aventura!

Un comentariu:

Dan Gheorghe spunea...

o zi, o aventura, asa trece viata...