Breakage

Breakage

joi, 8 ianuarie 2009

texture


Ce este chipul unei persoane si fericirea eterna care atarna de un fir de ata? Diferenta dintrecele doua este ca una o acupera pe cealalta, iar alta aluneca si se stinge pana la sfarsitul intrinsenc. Caut in poza unei zile de august, lumina unei ninsori mai albe ca ea insasi, neaua. Ce este o aparenta? Este realitatea sub forma unei idei pe care nu vrem sa o acceptam. Ceea ce se asterne pe figura se sinte in suflet, pentru ca ochii sun oglinda acestuia.

A fii sortit unei minti productive, a unui suflet de copil, a unei sensibilitati dureroase si a unei imaginatii inepuizabile inseamna sa fii sortit pieirii in propriul corp. Ceea ce se vede la lumina ochior este adevarul.

Dansul este o insiruire de miscari produse de imaginatie. Este menit sa placa privirii si sa incalzeasca sufletul. A incerca sa analizezi o miscare e asemeni analizarii unui fulg de nea care cade si se topeste. Ceea ce dansez este ceea ce simt pe moment, este sentimentul meu reprodus intr-o alungire de mana pe care numai porii mei o simt si o pot reproduce, este fericirea mea materiala.

Daca cu gandul nu pot sa rad, cu siguranta pot sa o fac si sa o simt cu palma care atinge.

Niciun comentariu: