Breakage

Breakage

joi, 21 mai 2009

Spalatorul de creiere

„Unsprezece propuneri pentru marele public

1. Sunteti stresat? Angoasat? Dezamagit? Alienat? Sunteti torturat de indoieli existentiale? Va e frica de batranete sau de moarte? Incercati o spalare de creier.

2. Stiinta demonstreaza ca toate nenorocirile care ne macina viata isi au originea in noi insine. Sa ne intoarcem spre noi insine pentru ca cauta vindecarea. Spalarea creierului este singura terapie care tinteste direct cauzele nenorocirilor noastre.

3. Spalarea de creier nu dauneaza in nici un fel sanatatii. Ea nu duce la modificarea personalitatii si nici a mentalitatii celui care apeleaza la spalare. Functiile vitale ale creierului (memoria, imaginatia, judecata) nu sunt in nici un fel afectate. Spalarea vizeaza impulsurile morbide ale subconstientului nostru.

4. Animalitatea ancestrala din noi este o sursa de individualism si de egoism, ea este cea care compromite armonia socila. Prin spalarea creierului, putem sa ne debarasam de aceasta carcasa de mrimitivism si sa ne reapropiem de semenii nostri.

5. Spalarea creierului ne deschide portile unui adapost garantat impotriva cosmarurilor, de orice fel ar fi ele, impotriva nebuniei, impotriva dedublarii personalitatii.

6. Datorita spalarii creierului putem in sfarsit sa ne purificam natura noastra intima.: ponderea animalitatii este diminuata, pentru caumanul sa triumfe in balanta. Spalarea creierului echivaleaza cu un al 2-lea botez al fiintei noastre.

7. Odata cu spalarea creierului avem posibilitatea sa patrundem discret si pe teritoriul imortalitatii. Pentru ca nimeni nu este mai aproape de imortalitate decat cel care a invins toate spaimele din el, inclusiv din frica de moarte.

8. Spalarea creierului reprezinta libertatea ideala, forta de a trai plenar extazul individual si social, accesul la fericirea suprema. Veniti, doamnelor si domnilor, in numar cat mai mare, la centrele noastre de spalare a creierului. Cei mai buni specialisti si consilieri va ofera gratuit serviciile.”


Matei Visniec - Omul pubela

Niciun comentariu: