Breakage

Breakage

miercuri, 8 iulie 2009

Click

Exista in viata cateva „click-uri” care au loc datorita unei realizari interne in domeniul psihologic. Aceste schimbari subite de stare si simtire sunt deseori intrezarite atunci cand ai depasit o anumita perioada sau ai trecut peste ceva care te-a marcat pana atunci.

Zici cu mana pe inima ca s-a sfarsit ceva. Revigoreaza mintea si sufletul, asemeni unui restart. Sau iti dai seama de o schimbare surprinsa pe nepregatite in interiorul tau. E genial sa te trezesti intr-o dimineata si sa iti zici ca nu mai iubesti, sau nu mai urasti. Inima e racorita si se pregateste pentru ceea ce va sa vina.

Insa am impresia ca daca revine o situatie similara, un sentiment deja trait, o durere sau o dragoste, aceste situatii nu mai sunt simtite la aceeasi intensitate. Pentru ca ai mai trecut prin asta. Iar asta sa insemne cumva ca incepi sa iti pierzi puterea de a trai un lucru la maxim?

Timpul roade tot ce prinde, slefuieste si da alte forme, astfel ajungem sa traim din amintiri. Amintiri cum ca ceea ce era in tinerete era mai bun. HA! Trecutul te invata sa traiesti, iti zice ce a fost bine si ce nu. Asa ca daca a existat ceva in timpul trecut care ti-a mutat inima din loc, ar trebui sa refacem acea axperienta. Dar soarta face ca ceea ce a fost sa nu mai fie la fel, ceea ce inseamna ca nu avem decat sa cautam mai departe, noi experiente, noi sentimente, noi bucurii. Si NU ma refer la arta de a coace copii.

Niciun comentariu: