Breakage

Breakage

luni, 3 august 2009

Subiect ce cere continuare...

Oare daca iubesti cu adevarat mai ai nevoie de alt ceva?

Ca sa incep mai clar, ai nevoie sa iubesti ca sa fii fericit? Se pare ca o data in viata fiecaruia este nevoie de o picatura de iubire. Aceasta picatura a ajuns sa fie necesarul unei vieti normale pentru ca aceasta sa zica: am trecut si prin asta.

Memoria acestei intamplari poate fii de ajuns sa iti poti continua existenta, dar daca inca nu am ajuns la faza de memorie am sa enumar mai jos elementele constituente ale acestui subiect.

Resemnarea, respectiv intelegerea si acceptarea, fac parte dintr-o relatie stabila si egala, ceea ce este foarte greu sa gasesti. Sa luam in considerare un cuplu de 20, respectiv 30 ani, alte responsabilitati, alte probleme, alte circumstante. Alte vieti duse pana in acest moment critic de intestectie. Familii de pareri si educatii total opuse. Individualitati, cercuri de amicitie si istorii diferite.

Bun, intre acestia doi exista o iubire, bazata pe... de cele mai multe ori se pare ca e bazata pe opozitie, ceea ce inseamna ca egalitatea tine in fapt de inegalitate. Dar asta nu inseamna o rodare continua, subtila a acestei relatii, cu tot cu iubirea sa eterna?

Sunt tare curioasa ce urmeaza, cum se va sfarsi aceasta poveste in care dragostea este cel mai mare element cheie, sau tocmai aceste opozitii sa faca din ceea ce numim noi o relatie, una de succes?

Voi reveni cu detalii picante in viitor

Niciun comentariu: