Breakage

Breakage

vineri, 25 iunie 2010

Azi am baut cafeaua dupa ce m-am spalat pe dinti


Si daca beau cafeaua dupa ce ma spal pe dinti ce se intampla? Sunt infidela unui principiu. Sunt om, si gresesc asemeni voua. Ma primiti?

Sunt o greseala si de multe ori fac exceptia de la regula.

Acum aud si simt ploaia si ma ajuta sa ies din starea de fericire pe care nu o am in mod automat, ci indus. Picaturile de ploaie se lasa greu pe gandurile mele iar norii ofera lumina perfecta pentru o stare de melancolie profunda. Respirand mai greu simt ca timpul sta in loc iar viata se repeta, pentru ca are modalitatile sale de a se repeta pe nesimtite. Imi da ocazia sa reiau subtil toate sentimentele pe care le-am mai simtit. Si e bine, e cald. E vara, normal. Stilul minimalist-repetitiv.

Vad flashuri de lumina si simt energii fulgeratoare care ma patrund si ma lasa. O voce soptita incearca sa iasa din cele trei semi-cuvinte pe care le repeta constant. Scurt. Unde duce aceasta analiza? Ochii vad lucruri diferite, cu istorii diferite, dar mintea trage usor in spate. Nu... mult mai in spate. Amintirile cele mai vechi isi reiau locul in suflet, senzatiile patrund in carne si le simt in pantec. Am acelasi ecran de laptop in fata ochilor. Ceva nou? Atat de multe...

Iti multumesc, acum ma cunosc si mai bine. Am sa evit multe greseli pe care le-am facut, pentru ca aceasta repetitie minimalista imi este oferita de o melodie pe care o ascult, si imi este draga. Imi ofera acest sentiment neplacut de placut pe care il voi simti de cate ori este nevoie ca sa imi aduca aminte ca timpul merge mai departe. Ploaia de afara este normala, a tinut cam mult dar starea pe care mi-o da este trecatoare. O sa mai vina. Si o sa mai plece. Am multe lucruri de care nu ma voi desparti niciodata, si multe obiceiuri la care nu voi renunta, dar experientele ma ajuta sa ma schimb. Momentan nu stiu cum, dar voi afla mai tarziu.

EU Sunt o multitudine de experiente si sentimente, pe care le traiesc sau le-am trait. Datorita oamenilor pe care ii cunosc si actiunilor pe care le parcurg in viata, imi insusesc atatea lucruri pe care le voi purta in mine. Eu sunt tu/oricine/voi, combinat cu eu, combinate cu elementele externe. O analiza mai aprofundata nu exista si nu va exista.

3 comentarii:

Paul spunea...

Eu voi fi tu :)

Tofana spunea...

ba bine ca nu, hehe

Anonim spunea...

wow. eu dintotdeauna am suferit de ceea ce se numeste 'privire inteligenta dar imposibilitate de exprimare'. si cand citesc ce scrii.. mmmm! face bine la sufletel. :)