Breakage

Breakage

vineri, 11 iunie 2010

Street Delivery (deliver love and freedom)


Iesi din carapace, extinde-ti antenele, simte ce se mai invarte prin aer si trage concluzii. Nu e frumos sa ramai acolo, singurel si infricosat in lumea ta. IESI!!! Teaiesti si asta iti ocupa toata viata. Lumea nu e ninic decat un cerc vicios din care iesi sau intri. Sunt atatea elemente care ne fac viata un calvar, insa daca le ignoram si traim pentru sufletul nostru este posibil sa ne detasam de ele.

Analiza sufletului si a sentimentului nu exista. Sentimentul este pur si vine ca urmare a unui fapt, insa asta nu inseamna ca putem sa analizam ceva atat de efemer si inpalpabil. Tot ce imi doresc este sa dau frau liber trairilor si sa imi zic de fiecare data, traieste Vanda ca ceva mai bun de facut nu ai.

Capacitatea de a avea multiple trairi si ganduri ne difera de celelalte vietuitoare ale planetei noastre, asa ca de ce sa stam sa putrezim in turma asta in care suntem impinsi de societate si de mintile inguste care ne inconjoara? Tot ce imi doresc este sa fiu libera intr-o viata fara reguli. Sunt tanara si am vise pe care nu vreau sa le dau deoparte din cauza unor roboti intrati in rutina.

As vrea sa zbor fara sa ma traga cineva de picioare in jos, punandu-ma sa analizez, sa ma trezesc la realitate si sa accept... NU VREAU!!!

Street Delivery. Duminica 13 Iunie, Timisoara, strada Mercy. Aici si acum, voi fi prezenta alaturi de Razvan Mazilu si Judith State, sa zambim alaturi de sufletul unui om minunat. Invit pe toata lumea care simte cate ceva, sa traiasca, sa iubeasca, sa iasa din lumea sa si sa ni se alature, pentru ca avem de impartasit ceva mai presus de simpla iubire. Ne vom bucura de viata si de sentimente, si asta pentru un om cu adevarat deosebit (pe care nu l-am cunoscut, insa am marturia si credinta intru-totul ca asa este), Cosmin Lungu.

Va doresc multa dragoste!

Un comentariu:

vulpe spunea...

exista minciuni si exista adevaruri, forma si vid, furie si bucurie, credinta si confuzie totala. Asta inseamna sa fii pe lume si sa traiesti cu adevarat!